Annonsera

Målgruppen för Tjango.se är aktiva golfare. Golfare är en köpstark målgrupp. Tjango erbjuder olika former av annonsering. Är ni intresserade av en banner på Tjango.se finner ni mer information i produktbladet nedan.

Annonsera på Tjango.se (Pdf)

Golfklubbar, hotell och researrangörer har även möjlighet att gratis marknadsföra sig på Tjango.se.

För golfklubbar

Att finnas med i Tjangos Klubbguide är självklart gratis för alla Sveriges golfklubbar. Passa även på att gratis marknadsföra er golfklubb med bilder av er golfbana och länkar till samarbetspartners. Det finns även möjligheter att anpassa presentationen av er golfklubb. Läs mer om vad vi kan göra för er genom att ladda ner produktbladet nedan.

Golfklubb – presentera er på Tjango.se (Pdf)

För hotell

Erbjuder ert hotell golfpaket till era gäster via samarbeten med golfklubbar ska ni självklart finnas med i Tjangos Hotellguide. Detta är gratis! Vill ni även presentera ert golfpaket lite mer utförligt hjälper vi er gärna. Läs mer om vad vi kan göra för er genom att ladda ner produktbladet nedan.

Hotell – presentera er på Tjango.se (Pdf)

För researrangörer

Är ni en arrangör av golfresor ser vi gärna att ni finns representerade i Tjangos Resguide. Som researrangör kan ni gratis finnas med i Tjangos Resguide. Har ni ett specifikt erbjudande eller vill dela med er av bilder från era resmål kan vi hjälpa er. Läs mer om vad vi kan göra för er genom att ladda ner produktbladet nedan.

Researrangör – presentera er på Tjango.se (Pdf)