Hjälp i planerandet av golfsemestern

lördag, 27 september, 2008 - 10:56

Hösten har kommit till Sverige men än så länge har de flesta golfbanorna öppet. Många golfare har dock börjat inse att golfsäsongen börjar gå mot sitt slut och börjar planera inför vinterns golfresa. Oavsett om resan går till Spanien, Portugal eller Dubai kan det vara värt att göra lite research på Internet.

Se konditionen på golfbanan i realtid

måndag, 4 augusti, 2008 - 11:24

Vädrets makter påverkar ofta vårt beslut om det blir en golfrunda eller inte. Men istället för att ringa till golfklubben för att höra om det senaste skyfallet har dränkt banan finns nu möjligheten att se efter själv online.

Flera svenska golfklubbar har nu valt att publicera bilder i realtid från golfbanan på sajten Webbkameror.se. Bilderna från banan uppdateras varje minut och det är möjligt att se bilder från banan de senaste 24 timmarna.

Saknar du Tiger Woods?

onsdag, 30 juli, 2008 - 11:57

Med Tiger Woods skadad och borta för resten av säsongen finns det säkert flera golfintresserade som har tappat intresset av att följa golfen på tv.

Om saknaden av Tiger känns för stor rekommenderar vi hans officiella hemsida som är fylld med information och statistik om världsettan. Det finns även flera andra sajter där du kan hitta intressant information om allas vår publikfavorit Tiger Woods. Nedan listar vi ett par av dem.

Länkar om Tiger Woods

Tiger Woods officiella hemsida