Vitamin Well´s Focus hjälper golfaren att hålla skärpan

Vitamin Well Focus
Vitamin Well AB grundades 2007. Affärsidén var att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade drycker med en tydlig funktionalitet för konsumenten.

Vitamin Well lanserar nu ytterligare en ny funktionell dryck med en tydlig funktionalitet för bland annat golfare. Focus heter det senaste tillskottet som har smak av svart vinbär.

Vitamin Well´s Focus innehåller L-theanin och koffein som gör dig fokuserad och mer stresstålig. Drycken kommer till en början att lanseras på utvalda caféer och golfbanor samt på Pressbyrån och 7-eleven.

"Vitamin Well har tagit fram en dryck som både är uppiggande och stressdämpande. Vi har fått en fantastisk bra respons hittills och därför tror vi att Vitamin Focus kommer att bli sommarens storsäljare", säger VD Jonas Pettersson.

Flera vetenskapliga studier har visat att kombinationen L-theanin och koffein ger klart positiv effekt på inlärningsförmåga och koncentrationen. Vitamin Well´s Focus är den första drycken i Sverige som innehåller L-theanin.

Läs mer om Vitamin Well´s drycker på deras hemsida eller läs deras pressrelease.

 

 

Hittar dessa drycker på

Hittar dessa drycker på nästan alla golfbanor nuförtiden. Just Focus är kanske inte den jag gillar mest utan rekommenderar istället Reload.

Vi skal gore nada

Tak for en interessant blog

Vitamin Well är helt på vägen hem

Goda smaker och fullt med vitaminer. Perfekt på golfbanan i sommar. Jag tror det finns fem sex stycken, men focus låter ju som rätt val på sista nio.

Jag har testat Vitamin Well

Jag har testat Vitamin Well Focus. Den är riktigt god. Hoppas de tar in den på Kungsängen i år.

Såg Vitamin Well's drycker

Såg Vitamin Well's drycker på flera golfklubbar förra året. Har testat 2 utav dem och de var riktigt schyssta.

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter