Blogginlägg av GolfTube - juni, 2009

Jean van de Veldes kollaps i British Open

Jean van de Veldes kollaps på Carnoustie i Brittish Open 1999 måste vara en av det mest bisarra avslutningarna på en golftävling. När jag nu ser klippet måste jag erkänna att det känns riktigt grymt när man ser folk i publiken skratta åt det förvirrade fransmannen. Någon som vet om van de Velde spelar på touren idag?  

Trevlig reklamfilm

Har lagt upp ett antal reklamfilmer relaterade till golf den senaste tiden här på bloggen. Min personliga favorit är nog Darth Vader på golfbanan men denna kommer inte så långt efter. Lämna gärna en kommentar om du gillade klippet.  

Darth Vader på golfbanan

Don’t underestimate the power of the dark side! Dart Vader visar hur det går till i en reklam för Spike. Världsklass.  

John Daly – White trash

Fantastiskt rolig reklamfilm med John Daly. Han måste väl nästan betraktas som definitionen av white trash? Skönt att det finns lite sköna snubbar som spelar golf och inte bara en massa färglösa tråkmånsar. Vem skulle du helst spela en runda med? Daly eller Stensson?  

Tiger Woods – Tom i bollen

Tiger drar som bekant in en hel del stålar på diverse reklamkontrakt. I vissa fall får han faktiskt slita lite. I denna reklamfilm får Tiger spela Bill Murrays karaktär från filmen ”Tom i bollen” (Caddyshack är filmens originaltitel).