Blogginlägg av Kristoffer - maj, 2009

Golf i grymt väder

Har inte spelat något sedan min sänkning på Mälarö i förra veckan. Imorse kom jag dock ut på Vibynäs. Hade kanske inte det bästa förutsättningarna idag med tanke på att jag var ganska bakis. Spelet blev heller inte mycket att skryta med. En biride (på det 18e) och lite par här och där och en hel del streck.

Lite reklam för Vidbynäs

Jag var lite kritisk i ett tidigare inlägg till att Vidbynäs har höjt sin greenfee för året. Jag tycker fortfarande att det är olyckligt men jag måste ända passa på att rekommendera Vidbynäs.

Sänkning på Mälarö GK

Vi blev bara 3 pers som tog oss ut till Ekerö för att spela Mälarös golfbana. Mälarö är en av mina favoritbanor i Stockholm och jag tycker det är lite konstigt att inte fler har upptäckt denna bana. Mälarö har 27 bra hål och det varierar slingorna. Idag spelade vi 10-27.

Höjd greenfee = lägre intäkter?

Imorgon blir det golf. Hade ett tag förhoppning om att locka med mina medspelare till Vidbynäs som är min hemmaklubb. Noterade först nu att de höjt greenfeen för året. 800:- kostar det att spela South Course på helgerna. Som gäst till medlem betalar man 500:-.

Matchspel

Gick ut på Vidbynäs South Course 09:30 med "Krullet". Eftersom det bara var vi två bestämde vi oss för att spela matchspel vilket faktiskt var ganska kul. "Krullet" (även känd som "Träningsprodukten") halkade efter från första början och fick sedan jaga förgäves. Jag vann till slut med 2/1.