Botkyrka GK - 18 Hål

Kontaktinformation

Kansli: 08-530 295 80

Tidsbokning: 08-530 296 50

Greenfee

Vardag senior: 400 kr
Vardag junior: 150 kr
Helg senior: 450 kr
Helg junior: 150 kr

Vägbeskrivning till och från

Bilder

Meddelanden från klubben

Här var det tomt.

Kommentarer & recensioner

Om du registrerar dig som medlem i Klubb Tjango publiceras dina kommentarer direkt. Att registrera sig tar mindre än 1 minut. Glöm inte att logga in om du redan är medlem.

Spelade Botkyrka GKs

Spelade Botkyrka GKs golfbana för första gången igår. Jag har hört många positiva omdömen om denna golfbana så de är lite konstigt att jag inte spelat den tidigare. Trots de goda recensionerna från vänner och bekanta blev jag positivt överraskad. Banan var i mycket god kondition och hade många riktigt bra golfhål. Lite tight mellan 2an och 3an annars fanns det nog intet att klaga på. Banan är dock väldigt kuperad så är du i dålig kondition kanske du ska hålla dig borta från denna golfbana. Har du någorlunda kondis rekommenderar jag Botkyrka GK starkt.

Otroligt skick

Nordea tour spelades förra veckan.

Greenerna riktigt snabba. Tjejerna klagade på att de var för snabba.

Sällan har denna toppenroliga bana varit i ett bättre skick.

Stockholms mest kuperade?

Strålande skogsbana i mycket bra skick för den som inte har något emot att släpa bagen upp för backarna. Kuperad terräng med både utslag och green ofta beläget på backkrön. Hål nio är banans vackraste, ett par tre hål med 26 meters fall. Jan Boklöf!

(Ta med drivern. Du kommer använda den 14 ggr)

En väldigt rolig golfbana

En väldigt rolig golfbana att spela med en häftigt kuperad layout. Jag har spelat den ett par gånger nu med olika sällskap varje gång och jag tror att vi alla tyckt att Botkyrka är en bana man gärna spelar flera gånger.

Riktigt bra golfbana. Det

Riktigt bra golfbana. Det är dock lite svårt att komma ut på Botkyrka under helgerna så det gäller att planera sin golfrunda en tid i förväg.

Fantastisk golfbana

Har spelat Botkyrkas golfbana många gånger nu. Grym layout, spektakulära nivåskillnader och i regel mycket bra skick. Bästa stockholmsbanan i söder.

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter