Bro Hof Slott Golf Club - 36 Hål

Kontaktinformation

Kansli: 08-545 279 90

Tidsbokning: 08-545 279 90

Greenfee

Vardag senior: 1200 kr
Helg senior: 1600 kr

Vägbeskrivning till och från

Bilder

Meddelanden från klubben

Här var det tomt.

Kommentarer & recensioner

Om du registrerar dig som medlem i Klubb Tjango publiceras dina kommentarer direkt. Att registrera sig tar mindre än 1 minut. Glöm inte att logga in om du redan är medlem.

En ren och skär s--tbana.

En ren och skär s--tbana.

Jag antar att du aldrig

Jag antar att du aldrig besökt Bro Hof och helt enkelt är en bitter stackare :-)

Bronkit

Vet inte inte om man kan kalla green fee priset för hutlöst. Vill man spela en bana med liknande klass i t ex skottland så får man betala det dubbla.
Banan är grym. Finns det något att anmärka på så är det mest petitesser. Skulle t ex gärna sett green på 17 en aning större. ;) Tycker området med hål 1, 9, 10, 11 och femton är oerhört häftigt och vackert, dock hade det inte skadat med ett eller ett par träd som inramning.
Well, petitesser som sagt - det är en grym bana som sagt och ser man ur ett Europeiskt perspektiv så är den dessutom prisvärd.
Jag återkommer fler ggr.

Tycker också att Bro Hof är värt pengarna

Visst är det dyrt att spela på Bro Hof men jag påstår att det inte finns någon bana i Sverige som en är i närheten av erbjuda samma golfupplevelse.

F.ö håller jag med om att greenen på 17e är alldeles för liten ;)

Hutlöst!

Fin bana men hutlöst dyr greenfeeavgift! Skandal!

Efter att jag spelade Bro

Efter att jag spelade Bro Hof måste jag medge att golfbanan/klubben överträffade mina förväntningar. Det anmärkningsvärda med detta är att mina förväntningar var skyhöga. Banan var i perfekt skick, greenområdena var i särklass det mest utmanande jag spelat. Utöver det var klubbhuset/slottet minst sagt lyxigt och kiosken/värdshuset vid 8an var något som inte går att jämföra med övriga golfsverige.

Gällande själva banan var hål 15, 16, 17 det tuffaste och "snyggaste" golfhål jag spelat. Kommer bli sjukt kul att se Masters spelas på denna bana. Det enda negativa jag kan komma på är nog hål 13 som spelas "runt" en damm. Proffsen spelar nog detta hål på ett helt annat sätt än jag men för en spelare med 9 i hcp kändes detta hål lite konstigt.

I år måste jag bara spela

I år måste jag bara spela Bro Hof. Har inte hört någon säga något negativt om denna golfbana.

Grym

Japp bara att instämma den är riktigt riktigt bra. Vad som också måste lyftas fram är fiket på 8 (och 11) som är på en annan nivå än Sveriges övriga banor.

Våffla med löjrom på 11an

Våffla med löjrom på 11an e ett måste

Bro Hof ÄR Sveriges bästa

Bro Hof ÄR Sveriges bästa bana!

INGET att anmärka på?

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter