Österåkers GK - 36 Hål

Kontaktinformation

Kansli: 08-540 851 65

Tidsbokning: 08-540 851 90

Greenfee

Vardag senior: 400/500 kr
Vardag junior: 220 kr
Helg senior: 500/600 kr
Helg junior: 220 kr

Vägbeskrivning till och från

Bilder

Meddelanden från klubben


Välkommen till Österåker golfanläggning. Vi erbjuder en gedigen golfupplevelse som du kommer att sakna när du inte står på våra fina och välvårdade banor och sätter den där Putten med stort P.

Österåkers Golfklubb - En klubb att utvecklas i...

Österåkers golfklubb ligger ca tre mil nordost om Stockholm i Österåkers kommun. Klubben bildades 1988 och har 2000 medlemmar varav ca 320 juniorer. Vi har två 18-hålsbanor med samma höga kvalitet. Banorna är av hedkaraktär där Västerled är en utpräglad mästerskapsbana och Österled en mer förlåtande men tekniskt utmanande bana. Klubben har vid tre tillfällen varit värd för Compaq Open på damernas Europa tour. Såväl Annika Sörenstam som Laura Davies och Raquel Carreido har segrat på Österåkers Golfklubb. Klubben har också varit värd för två Challenge Tour tävlingar på herrsidan. På klubben finns goda träningsmöjligheter med en stor drivingrange och rangemattor delvis under tak, två stora puttinggreener samt en inspelsgreen. Allt koncentrerat till ett centralt område på anläggningen.

 

Bild


Den 8 juli 2006 öppnades vår nya 9-hålsbana, Hagby Golf och den 10 juni 2007 invigdes formellt Hagby Golf vilket gör Österåkers golfanläggning till en av de mest kompletta i landet. Klubbens vision om att erbjuda golf till alla kategorier golfare blev en verklighet. Hagby Golf är en öppen bana, som erbjuder golfspel även till den som inte är medlem i golfklubb. Banan spelas över par 35 och har service som, drivingrange, övningsgreen och klubbhus med cafeteria, shop och reception.

Kommentarer & recensioner

Om du registrerar dig som medlem i Klubb Tjango publiceras dina kommentarer direkt. Att registrera sig tar mindre än 1 minut. Glöm inte att logga in om du redan är medlem.

Österåkers GK har enligt

Österåkers GK har enligt mig två riktigt bra golfbanor. Kan hålla med om att Västerled är en ganska utmanande golfbana så är du en hög-handicappare så är det nog Österled som ska spelas.

i svåraste laget?!

Österåkers Västerled är svår tycker jag, men det är en bra golfbana. Jag gjord HIO vid mitt första besök, så jag har en särskild relation till hål 4...

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter