Blogginlägg av Tjango - juni, 2009

Läs Tjangos senaste nyhetsbrev

Cirka en gång per månad skickar vi ut vårt nyhetsbrev. I regel brukar det vara information om vad som händer på sajten och ibland lite diverse erbjudanden för våra medlemmar.

Annonsera på startsidan på Tjango.se

Om du har en golfrelaterad verksamhet kan du nå tusentals golfare här på Tjango på ett mycket enkelt sätt. I och med lanseringen av den nya startsidan kan vi nu erbjuda annonsering med en textlänk direkt på startsidan.

Premiär för Tjangos nya startsida

Förhoppningsvis har du redan märkt att vi har fått en ny startsida här på Tjango.se. Tanken med den nya startsidan är bland annat att ge mer fokus på våra bloggare samt de kommentarer våra besökare skriver i exempelvis Klubbguiden.

Nya golfklubbar i Tjango Klubbguide

Storsatsningen PGA of Sweden National invigdes för ett par veckor sedan av Annika Sörenstam. Nu finns PGA of Sweden National med i Tjango Klubbguide.Vi har även lagt till Björkhagens GK. Passa på att skriva en kommentar om dessa banor om du haft chansen att spela dem.

Hotell med golfpaket i Tjango Hotellguide

Om du planerar en golfresa under den kommande semestern skulle vi vilja passa på att tipsa om Tjango Hotellguide. Där kan du med hjälp av kartan navigera till det önskade resemålet för att sedan hitta de hotell som erbjuder ett golfpaket.