Blogginlägg av Tjango - juli, 2009

Och vinnaren av en heldag på Bro Hof blev…

Tidigare under sommaren startade vi en värvningskampanj till Klubb Tjango. Alla medlemmar i Klubb Tjango som lyckades värva minst 3 nya medlemmar var med i utlottningen av ett presentkort som innefattar en greenfee på Bro Hof med efterföljande lunch eller middag på Bro Hof LUX. Vinnaren av tävlingen blev Thomas Fridlund. Stort grattis!

De senaste nyheterna från British Open 2009

Om du är intresserad av British Open och de senaste nyheterna från tävlingen hittar du dem på Tjangos startsida. Vi har samlat de senaste nyheterna från Sverige och internationellt från de mest intressanta nyhetskällorna. Allt för att göra Tjango till en perfekt startsida för alla oss som är intresserade av golf.

Tjango välkomnar Kenneth som bloggare

Vi på Tjango välkomnar Kenneth som ny bloggare! Kenneth bloggar bland annat om sitt eget golfande och allmänna tankar om golf. Om du eller ditt företag är intresserade av att starta en blogg här på Tjango tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig att sätta upp en blogg och komma igång.

Aftonbladet golfguide vs. Tjango Klubbguide

Aftonbladet lanserade idag sin ”makalösa golfsatsning” med en ny jätteguide. Det är självklart roligt att en av Sveriges största sajter satsar på golfen men satsningen tycker vi känns ganska trist.

100 fans till Tjango på Facebook

För ett par veckor sedan startade vi en så kallad Fan Page för Tjango på Facebook. Tjango Golf Community heter den. Tanken är att vi ska lägga upp info om diverse erbjudanden till våra medlemmar även på Facebook.