Kenneths blogg

Laddar fortfarande!

Jodå.....laddar för fullt just nu! En timme på rangen idag....18 hål på Ystad igår!   Det började onekligen lovande på hemmabanan med par, par, birdie, par, birdie....sen kom det några bogeys och en förarglig dubbel....slutade på 38 poäng dock och det bådar gott inför tisdagens drabbning som kommer äga rum på Kevinge!

Laddar!

God dag kära vänner! Har ett galet golfsug just nu! Ska nog ut till rangen och träna lite, nästa runda blir först på torsdag på Ystad GK (min kära hemmaklubb!). Måste träna nu när det för hoppningsvis vankas både Bro-Bålsta och Kevinge nästa vecka med/mot farbror och morbror. Mycket prestige där!  

Tillbaka!

Sådär kära vänner! Nu är jag tillbaka!   Sen sist har jag hunnit med ännu en runda på Kevinge och en runda på Tomelilla GK.

träning med svärmor!

Tjo kära vänner!   Det var ett tag sen, eller ja, några dagar bara.....Har bara hunnit med att träna, träna, träna på rangen med frugan, hon börjar närma sig praktikprovet!

Storm, förkylning och 18 hål hemma!

Hallå där! Äntligen tillbaka efter att ha legat däckad, trodde först att det var svininfluensan och tyckte jäääääättesynd om mig själv! Men min kära kära fru gick inte på det (hon pluggar till sjuksköterska=) och förklarade vänligt men bestämt att jag var förkyld på sin höjd....när en kille är förkyld!