Golfsimulator under vintermånaderna

De är nu nästan tre månader sedan jag höll i en golfklubba. Suget börjar dock sakta men säkert komma tillbaka. Inte minst nu när jag börjat diskutera årets första golfresa med ett par kompisar. Visst är det ett par månader kvar innan det blir aktuellt men själva planerandet av golfbanor som ska spelas gör att jag blir lite peppad att plocka fram golfklubborna

För tillfället är Malmö den hetaste kandidaten för årets första golfresa. Personligen gillar jag Malmö som stad och flera av mina favoritbanor ligger i området. Ljunghusen är nog den jag helst spelar om jag är i Malmöområdet. Banan brukar vara i grymt skick redan i april och layouten är en av det mer spektakulära i Sverige. Blåser det (vilket det nästan alltid gör) blir banan riktigt utmananden också.

Nästan alltid brukar de första golfrundorna på en säsong vara mer eller mindre misslyckade (i alla för mig). Det kanske inte är så konstigt om man inte svingat en golfklubba på ett halvår. I år ska dock bli året som jag ska träna lite och inte bara spela rundor. Jag har ett par golfhallar i mitt närområde som erbjuder bra träningsmöjligheter och ett par har golfsimulatorer. Att spela på en golfsimulator tycker jag kan vara ganska kul. Speciellt om det är en golfbana som man spelat tidigare ”på riktigt”.

 Halmstad - golfsimulator

Swedish Sim är en tillverkare av golfsimulatorer och erbjuder spel på ett par svenska golfbanor som exempelvis Halmstad GK. Jag har spelat Halmstad Norra massor av gånger så att spela den på en golfsimulator vore cool. Nu gäller det bara att hitta en golfhall som har den banan så kommer jag se till att vara i kanonform till säsongstarten

 

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter