US Open stream 2010 - Pebble Beach

Mellan 17-20 juni spelas US Open 2010 på Pebble Beach Golf Links. Tävlingen visas i sin helhet av tv-kanalen Viasat Golf. Du kan även streama tävlingen med Viasat OnDemand.

Streama US Open 2010

Viasat Golf är den tv-kanal du behöver för att kunna se US Open live. Tyvärr har inte alla intresserade golfare denna renodlade golfkanal men numera går det att streama golfsändningarna via Viasat OnDemand. För att kunna se US Open via din dator behöver du registrera dig hos Viasat OnDemand och du behöver en bredbandsuppkoppling. Du kan sedan välja mellan att se sändningarna från en viss dag eller registrera dig för en ”paketlösning” där du få tillgång till mer sport under en längre period.

Klicka här för att se US Open 2010 på din dator.

US Open 2010

US Open är en av fyra så kallade majors och har spelats sedan 1895. Av de större tävlingarna anses US Open vara den tuffaste och den spelas alltid på extremt utmanade banor. Tävlingen har genom åren starkt dominerats av amerikaner och senaste europé att vinna tävlingen var Tony Jacklin som vann på Hazeltine 1970. Fjolårets tävling, som spelades på Bethpage State Park, vanns lite överraskande av Lucas Glover.

Pebble Beach Golf Links

Årets upplaga av US Open spelas på Pebble Beach Golf Links i Kalifornien. Banan som ligger längst med Stilla havskusten har flera signaturhål men det hål som de flesta nämner är 7an som är ett kort par 3 på cirka 100 meter. Beroende på vindarna kan tourspelarna slå allt från en wedge till järn 4a.

US Open har spelats på denna bana fyra gånger tidigare, senast 2000 då Tiger Woods krossade sina konkurrenter. Tiger Woods slutade på 272 slag och var hela 15 slag för tvåan vilket är den största segermarginalen i en golf major. Även om Tiger inte visat något av sin forna form denna säsong är det många som har honom som favorit i årets upplaga.

US Open 2010 - Pebble Beach

 

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter